Anvendelsesområde:

Komposit murbinder til letbeton er designet til at forbinde frontvæggen til den indvendige væg lavet af porøst materiale – luftet og skumbeton. Fleksible murbindere til letbeton er effektive både til to lags (letbeton og murværk) og tre lags strukturer (letbeton, isolering, murværk)

Enhedsdesign:

Komposit murbinder til at forbinde frontvæggen til den indvendige væg i letbeton er en komposit stang med en diameter på 6 mm og send belægning, samt en specielt anker hylse. Sandbelægning giver god vedhæftning til mørtelen og ekstra overfladebeskyttelse mod korrosion i det alkaliske miljø i beton. Holderen bruges for at oprette en luftspalte og lavet af slagfast og frostbestandig polypropylen. Holderen leveres separat.

Murbinder til letbeton består af følgende komponenter:

Forankringselement – støbt prop af højstyrkeplast;
BFRP-stang med ensartet sandbelægning.

Valg af Wall-Ties:

Murbinder længde til væg med luftspalte vælges som følger: L=90mm+T+D+100mm, hvor T er tykkelsen af isoleringslaget, D er størrelsen på luftspalten, 90mm er den mindste drivdybde for murbinder i monolit væg, 100mm er den mindste dybde af indlejring af murbinder i frontvæggen.

For en væg uden ventileret spalte: L=90mm+T+100mm

Vores produkter

Kompositprodukter af høj kvalitet

[fusion_portfolio layout=”grid” picture_size=”default” text_layout=”no_text” grid_box_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” grid_element_color=”” grid_separator_style_type=”” grid_separator_color=”” columns=”3″ column_spacing=”” portfolio_masonry_grid_ratio=”” portfolio_masonry_width_double=”” one_column_text_position=”below” equal_heights=”no” number_posts=”3″ portfolio_title_display=”all” portfolio_text_alignment=”default” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” filters=”no” pull_by=”tag” cat_slug=”” exclude_cats=”” tag_slug=”product” exclude_tags=”” pagination_type=”none” hide_url_params=”off” offset=”0″ orderby=”date” order=”ASC” content_length=”excerpt” excerpt_length=”” strip_html=”yes” carousel_layout=”title_on_rollover” scroll_items=”” autoplay=”no” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”up” animation_speed=”0.5″ animation_offset=”” /]