Anvendelsesområde:

En murbinder med en massiv sandbelægning og en bøsning som forhindre den eksisterende bærende monolitiske (elle mursten) væg med det modstående lag gennem isolering.

Om nødvendigt er det muligt at skabe et ventileret hul.

Anvendelsesområde:

En murbinder med en massiv sandbelægning og en bøsning som forhindre den eksisterende bærende monolitiske (elle mursten) væg med det modstående lag gennem isolering.

Om nødvendigt er det muligt at skabe et ventileret hul.

Enhedsdesign:

Denne murbinder er en komposit stang med solid sand afdækning og en dyveløs. Der bores et hul ved bunden gennem isoleringen, hvor duvlen hamres i, og de frie ender fastgøres til det modstående lags mursøm. For at skabe en luftspalte er der en 6-P snap-in lås, lavet af stødbestandig og frostbestandig polypropylen. Låsen leveres separat.

Mærkning:

BPA 300-6-1P, hvor:
BPA – BFRP bar,
300 – murbinder længde, mm,
6 – stangdiameter, mm,
1P – et sandanker.

Valg af murbinder længde:

Fleksibel murbinder længde til væg med luftspalte vælges som følger:

L=70mm+T+D+100mm, hvor T er tykkelsen af isoleringslaget, D er størrelsen på luftspalten, 70mm er den mindste drivdybde for wall-tie i monolit væg, 100mm er den mindste dybde af indlejring af wall-tie i frontvæggen.

For en væg uden ventileret spalte: L=70mm+T+100mm.

Vores produkter

Kompositprodukter af høj kvalitet

[fusion_portfolio layout=”grid” picture_size=”default” text_layout=”no_text” grid_box_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” grid_element_color=”” grid_separator_style_type=”” grid_separator_color=”” columns=”3″ column_spacing=”” portfolio_masonry_grid_ratio=”” portfolio_masonry_width_double=”” one_column_text_position=”below” equal_heights=”no” number_posts=”3″ portfolio_title_display=”all” portfolio_text_alignment=”default” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” filters=”no” pull_by=”tag” cat_slug=”” exclude_cats=”” tag_slug=”product” exclude_tags=”” pagination_type=”none” hide_url_params=”off” offset=”0″ orderby=”date” order=”ASC” content_length=”excerpt” excerpt_length=”” strip_html=”yes” carousel_layout=”title_on_rollover” scroll_items=”” autoplay=”no” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”up” animation_speed=”0.5″ animation_offset=”” /]