Her sammenligner vi brugen af komposit fremfor stål.

Stål har et ikonisk sted i verden, fra billeder af skyskrabere, der skyder op til Superman, der bøjer stålbjælker. Det er et af de mest anvendte metaller i verden.

Men stålet står over for hård konkurrence fra komposit materialer, som i stigende grad erstatter stål ved industri installationer lige fra bildele til brodæk.

Komposit tilbyder adskillige fordele i forhold til stål, der har mange design begrænsninger, stål er tung og kostbar at transportere, og det er samtidigt modtagelig for rust, hvilket ofte fører til høje vedligeholdelsesomkostninger.

OVERVEJ DISSE FORDELE:

Komposit er lettere end stål – En kubikfod af støbt stål vejer cirka 250 kg.
Afhængig af materialeformuleringen kan komposit være op til 70 procent lettere.

Komposit er utroligt stærkt – Det kan tilpasses og skræddersys for at tilføje styrke i selv de mest kritiske områder, f.eks. på steder med bøjninger og slitage.
Hvis der er behov for større styrke i et område med stål, skal der tilføjes mere metal, hvilket igen øger vægten.

Komposit er korrosionsbestandigt – Ved udendørs installationer,  hvor hårdt vejr og store temperaturændringer forekommer, står komposit virkelig distancen. Stål ruster let, medmindre det er malet eller belagt med zink. Og med rust følger dyre omkostninger med udskiftning og reparationer etc.

Komposit er ikke-ledende – Metaller som stål leder i sig selv elektricitet. Komposit er overlegne isolatorer: De reagerer ikke på et elektrisk felt og modstår strømmen af ​​en elektrisk ladning.

Komposit muliggør konsolidering af dele – Et enkelt stykke lavet af komposit kan erstatte en hel samling af metaldele, strømline produktionsprocessen og reducere vedligeholdelse og levetid.

Fordelene er tydelige – det er derfor mange virksomheder foretager konvertering af stål til komposit, lige fra armeret stål net til vejdæksler etc.
Nu hvor man er bekendt med fordelene, kan man se nærmere på specifikke applikationer inde for arkitektur, biler, infrastrukturer og inde for mange andre områder.

Vores produkter

Kompositprodukter af høj kvalitet

[fusion_portfolio layout=”grid” picture_size=”default” text_layout=”no_text” grid_box_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” grid_element_color=”” grid_separator_style_type=”” grid_separator_color=”” columns=”3″ column_spacing=”” portfolio_masonry_grid_ratio=”” portfolio_masonry_width_double=”” one_column_text_position=”below” equal_heights=”no” number_posts=”3″ portfolio_title_display=”all” portfolio_text_alignment=”default” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” filters=”no” pull_by=”tag” cat_slug=”” exclude_cats=”” tag_slug=”product” exclude_tags=”” pagination_type=”none” hide_url_params=”off” offset=”0″ orderby=”date” order=”ASC” content_length=”excerpt” excerpt_length=”” strip_html=”yes” carousel_layout=”title_on_rollover” scroll_items=”” autoplay=”no” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”up” animation_speed=”0.5″ animation_offset=”” /]